Halden by ved skumring en ettermiddag i november

Halden by night

Halden by sett fra Halden festning en kjølig ettermiddag i november

 

Halden er en av Norges eldste industribyer, og var store innen treforedling, produksjon av sko og bomullveving. I dag er Nexans med ca 800 ansatte og Institutt for energiteknikk med ca 600 ansatte de to største industriaktørene i Halden. Halden har ca 30 000 innbyggere.

Kilde Wikipedia

Comments

  1. Hei Svein Rune! Jeg synes Halden var så fint at jeg bestemte meg for å komme tilbake på dagstur i løpet av vinteren for å ta flere bilder. Jeg gi lyd fra meg når jeg vet når. Informasjon om Haldens innbyggertall er rettet opp!

  2. Hei! Hyggelig at du reklamerer for Halden Håkon! Fineste byen i Østfold ! Fint bilde! Innbyggertallet er dog noe underdrevet, vi er over 30000 innbyggere her nå. Prekæs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *